De Kaart

logo

Beste Klanten

Omwille van de gedwongen sluiting van onze zaak kunnen we vanaf morgen enkel afhaalmaaltijden aanbieden.

Het gaat over gerechten die eenvoudig op te warmen zijn in Uw oven.

Interesse of suggesties? Bel ons of stuur ons een mail zodat we kunnen afspreken.

Private diners op locatie zijn mogelijk vanaf 12 personen.

Alvast bedankt voor Uw begrip.

Voorgerechten

  • Huisgemaakte kaaskroketten met een frivool slaatje

    14 / 21 
  • Huisgemaakte kroketten van Nieuwpoortse garnalen met een frivool slaatje

    16 / 24
  • Tomaat met handgepelde Nieuwpoortse garnalen

    18 / 26
  • Gebakken jakobsnootjes met bloemkoolcrème en witloofsalade

    19 / 28
  • Gepocheerd hoeve-ei met handgepelde Nieuwpoortse garnalen, groenekruidenpuree en Hollandse saus

    19 / 28
  • Gebakken ganzenlever met bloemkool en schorseneren

    21/32
  • Vers gekookte langoustines, cocktailsaus    400g/800g

    23/36
  • Halve kreeft op z’n mooist (koud)

    23

 

Zeevruchten

 

  • zeevruchtenschotel 'royale' (+halve kreeft inbegrepen) vanaf 6p (ook als afhaalgerecht) ENKEL OP BESTELLING 2DAAGS VOORAF

    55 pp

Soepen

  • Romig saffraansoepje met mosselen en garnalen

    12
  • Schaaldierenbisque geparfumeerd met Armagnac

    12

Oesters

  • Holle Franse 'Fines de claire' oesters n°2 ( 6 / 9  )

    15 / 22,5 
  • 6 warme oesters 'Fine champagne'

    21

Hoofdgerechten - Vis

  • Kabeljauwhaasje met handgepelde Nieuwpoortse garnalen, groentepuree en wittewijnsaus,

    28*
  • Gebakken zeeduivel, risotto met witloof en courgette, coulis met rode paprika

    32
  • Keizerbaars met seisoensgroenten, aardappelmousseline en wittewijnsaus met kreukels en daslook

    32
  • Gebakken zeetong met frietjes, fris slaatje en tartaarsaus

    34*
  • Assortiment van Noordzeevis met Choronsaus en verse frietjes

    32
  • Navarin met tarbot en kreeft, fijne groenten en linguini

    38
  • Tarbot op de graat gegaard met dijonnaise, fris slaatje en gegrilde aardappelen

    46
  • In de oven gebraden sneeuwkrab met kruidenboter, linguini

    38
  • In de oven gebraden kreeft met kruidenboter, saffraanrijst

    46
  • Kreeft in eigen nat, fijne groenten en peterselie-aardappelen

    46
  • Hele kreeft op z’n mooist (koud)

    46
  • Bouillabaisse van Noordzeevis (hoofdgerecht) bistro / royale (halve kreeft)

    29 / 38

* ook beschikbaar in kinderportie

Hoofdgerechten - Vlees

 

  • Ierse rib-eye met béarnaise, gemengde sla en frietjes

    30*
  • Runderhaas met pepersaus, gemengde sla en frietjes

    30*
  • Lamsfilet met schorseneren en bloemkool, tartiflette-aardappel

    32
  • Extra portie frietjes, rijst, pasta, saus, …

    3

* ook beschikbaar in kinderportie

Open

Open

Woensdag tot zondag
12h-14h & 18h-21h
Dinsdag 25 februari open!

Reservering

Reserveer

op 058/24 14 84

of online hier

Menus

Maandmenu

Onze maandelijks wisselende suggestiemenu is een aanrader, drie gangen aan 38 euro.

Lees Meer ...