Menu's

logo

  • Paasmenu

    Wij serveren onze Paasmenu van 13 tot en met 22 april

     

    Sashimi van Sint-Jakobsnootjes met kort gebakken langoustine, avocado, lentegroen

    ---

    Lijngevangen zeebaars, risotto met asperges en kropsla, handgepelde garnalen

    ---

    Rosé gebraden lamsfilet met erwtenmousseline, jonge groenten en rozemarijnaardappel

    Of

    Zeeduivel met fregula, jonge groenten en daslook

    ---

    Clafoutis met amandelen en frambozen, mascarponesorbet

    55 euro pp

    Passende wijnen, water en koffie +20euro

     

  • Lunchmenu

    1 glas wijn / 1 verre de vin

    Vis
    elke dag een andere verse vis volgens dagaanbod

    ---
    Koffie of duo ijs

    21 Euro

  • Suggestiemenu

      

    Gepocheerde kabeljauw, mousseline met kekererwten en groenekruidenvinaigrette

    ---

    Zonnevisfilet met fregula, groenteprimeurs en  daslook

    ---

    Clafoutis met amandelen en frambozen, mascarponesorbet 

    38 euro

Open

Open

Woensdag tot zondag
12h-14h & 18h-21h
In de paasvakantie ook open op dinsdag en Paasmaandag!

Reservering

Reserveer

op 058/24 14 84

of online hier

Menus

Maandmenu

Onze maandelijks wisselende suggestiemenu is een aanrader, drie gangen aan 38 euro.

Lees Meer ...