Menu's

logo

  • Afhaalgerechten/traiteur

    AU BISTRO   KAAI 23        NIEUWPOORT

    Afhaalkaart en menu

    Kerstavond en oudjaar

    Amuses

    Assortiment van 5 hapjes per persoon    12 euro

    3 koude en 2 warme

    Garnaalkroketten                                              3euro/stuk

    Kaaskroketten                                                    2euro/stuk

    Warme oesters ‘fine champagne’                3euro/stuk

    Schaaldierenbisque                                         10euro/liter

    Bouillabaisse met Noordzeevis,

    toastjes met kaas en rouille                           20euro

    Met halve kreeft                                                 +10euro

    Kreeft Belle vue -sla- ei – tomaat                30 euro

    Kreeft met kruidenboter – linguini             30 euro

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Keuzemenu  50 euro

    Terrine van ganzenlever – chutney van vijgen en appel – brioche

    Of

    Céviche van jakobsnootjes met avocado en rammenas

    ---

    Tarbot met fijne groenten, beukenzwam en saffraansaus

    Of

    Halve kreeft met kruidenboter

    ---

    Hertenkalfnootjes met rode kool – butternutcrème – gevulde aardappel

    Of

    Fazant ‘fine champagne’ – witloof – champignons – knolselderpuree

    ---

    Gepocheerde peer – chocoladeflan met speculoos – vanilleijs

    Of

    Panna cotta met vanille en rode vruchten

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Al onze gerechten worden meegeleverd in aangepaste alu- of pvcschaaltjes afhankelijk van de opwarmmethode in de oven of microgolfoven.

    Opwarminstructies worden meegeleverd bij afhaling.

    Gelieve 2 dagen op voorhand uw bestelling door te geven.

    Alle gerechten dienen betaald te worden bij afhaling.

    De afhaling gebeurt tussen 10u en 12u of 16u en 18u.

    Bestellen via 058 24 14 84 of mail uw bestelling door naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  • Lunchmenu

    1 glas wijn / 1 verre de vin

    Vis
    elke dag een andere verse vis volgens dagaanbod

    ---
    Koffie of duo ijs

    21 Euro

  • Suggestiemenu

     

     

    Schelvishaasje met prei en Zeeuwse mosselen

    Zachtgegaarde fazant met witloof, knolselder en parmentier van de boutjes

    Verloren brood met ijs van rum en rozijnen

    38 euro

  • Kerstmenu 25 december

    Amuses

    ---

    Marbré van ganzenlever, speculoos en remoulade van knolselder

    ---

    Consommé van langoustines, jakobsnootjes, beukenzwam en algen

    ---

    Gegrilde tarbot, witloofrisotto, vongolé en schaaldierensabayon

    ---

    Gebraden patrijs, aardpeercrème, boerenkool en champignonaardappel

    ---

    Geglaceerde vijgen en appels, vanilleflan en krieksorbet

    Menu 75 euro

    Menu all-in 105 euro

    (champagne, passende wijnen, water en koffie)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 75 EURO PER PERSOON

    BE 81 1430 8467 3324

    met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie

  • Oudejaarsavond menu 31 december

     

    Oudejaarsavond 31 december 2018

    Wij starten de avond om 19U30

     

    Amuses

    ---

    Céviche hamachi, king krab, avocado, rammenas en tempura oester

    ---

    Langoustine en gekonfijte raap, gelakt buikspek en griekse yoghurt met koriander

    ---

    Gebakken jakobsnoot en krokante varkenspoot, velouté van knolselder, kastanje en truffel

    ---

    Wilde zeebaars, crème peterseliewortel, paksoi, waterkers en schelpjes

    ---

    Hertenkalfkroon met rode kool, schorseneren en aardappellasagne

    ---

    Gepocheerde Doyennépeer, brownie en peperkoekroomijs

    Menu all-in 135 euro

    (champagne, wijnen, water en koffie of alcoholvrije dranken)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 135 EURO PER PERSOON

    BE 81 1430 8467 3324

    met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie

     

    Voor groepen met kinderen verwijzen wij u graag door naar feestzaal 't Vissertje, Ijzer 5 te Nieuwpoort.

    Voor reservatie: Stefaan Ghys 058 23 60 62 / Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

  • Nieuwjaarsmenu 1 januari

    Nieuwjaarsdag 1 januari 2018

    Amuses

    ---

    Marbré van ganzenlever, chutney van vijgen en appel

    ---

    Gebakken jakobsnoot en krokante varkenspoot, velouté van knolselder, kastanje en truffel

    ---

    Gegrilde tarbot, risotto met groene kruiden, handepelde garnalen

    ---

    Hertenkalfkroon met rode kool, schorseneren en aardappellasagne

    ---

    Gebakken ananas met kokosijs, bombe met rode vruchten en chocolade

    Menu 75 euro

    Menu all-in 105 euro

    (champagne, passende wijnen, water en koffie)

    RESERVATIES ZIJN ENKEL GELDIG NA VOORSCHOT VAN 75 EURO PER PERSOON

    BE 81 1430 8467 3324

    met vermelding van naam, aantal personen en datum reservatie

verlof

Jaarlijks verlof

Vanaf zondagavond 27 januari t.e.m. donderdag 7 februari

Open

Open

Woensdag tot zondag
12u – 14u & 18u – 21u
Tussen kerst en nieuwjaar zijn wij doorlopend open

Reservering

Reserveer

op 058/24 14 84

of online hier